ελιά & λάδι: Ελαιόλαδο με καυτερή πιπεριά

Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

Ελαιόλαδο με καυτερή πιπεριά


Ελαιόλαδο με καυτερή πιπεριά





Για να εχετε ενα ελαιολαδο αρωματισμενο κ λιγο καυτερο μπορειτε να το φτιαξετε με πολυ απλο τροπο!
Σε δύο φλιτζανια ελαιολαδο αρκουν τεσσερες ξερες καυτερες πιπεριες τριμμενες  η ολοκληρες για να μας δωσουν αρωματισμενο ελαιολαδο που μπορεί να παει σε πολλά πιατα. Μπορουμε να εμπλουτισομε το ελαιολαδο αυτο προσθετοντας διαφορα μπαχαρικα στο μπουκαλακι (εδω εβαλα δαφνοφυλλα), οπως επισης μπορειτε να το κανετε περισσοτερο η λιγοτερο καυτερο προσθετοντας την καταλληλη ποσοτητα καυτερης πιπεριας. Χρησιμοποιειται μετα από δυο εβδομαδες περιπου και διατηρειται σε δροσερο μερος και μακρια απο το ηλιου. Συνοδευει πολλα φαγητα οπως χορτα, κρεατα ( σχαρας), σάλτσες ντομάτας ακομα και οσπρια.







http://elenas1986.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου