ελιά & λάδι: Καλύπτοντας το έλλειμμα στη γευσιγνωσία

Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

Καλύπτοντας το έλλειμμα στη γευσιγνωσία



Καλύπτοντας το έλλειμμα στη γευσιγνωσία50 | Olive …


Πολλούς θα ακούσετε στην Ελλάδα να μιλάνε για γευσιγνωσία ελαιολάδου, να διοργανώνουν γευσιγνωσία, να την επαινούν ή να την ασκούν. Οι περισσότεροι έχουν μαύρα μεσάνυχτα! Κι αυτό δυστυχώς συμβαίνει σε μια χώρα που παράγει μερικά από τα καλύτερα εξαιρετικά παρθένα ελαιόλαδα του κόσμου (όχι, δεν είμαστε σε όλα οι καλύτεροι, υπάρχουν κι άλλοι πολύ αξιόλογοι…).

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου