Φυσικοχημικές παράμετροι ελαιολάδου
Ο κανονισμός της Ευρωπαϊκής Ένωσης με τον οποίο ελέγχονται τα χημικά χαρακτηριστικά των ελαιολάδων, προβλέπει τον προσδιορισμό ενός μεγάλου αριθμού παραμέτρων.
Οι παράμετροι αυτές επιλέχθηκαν από ένα σύνολο δεκάδων άλλων, διότι θεωρούνται οι πλέον χαρακτηριστικές για να δώσουν πιστοποιητικά ποιότητας αλλά και γνησιότητας σε ένα ελαιόλαδο,
Για να διαβάσετε το άρθρο πατήστε εδώ.
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου