Παράγοντες πού επηρεάζουν τη γεύση του ελαιολάδου
α) Η ποικιλία της ελιάς .
β) Η τοποθεσία και η ποιότητα του εδάφους .
γ) Οι περιβαλλοντικοί παράγοντες οι καιρικές συνθήκες .
δ) Η ωριμότητα του καρπού.
ε) Η χρονική στιγμή της συγκομιδής.
ζ) Η μέθοδος που εφαρμόζεται στη συγκομιδή.
η) Το χρονικό διάστημα μεταξύ της συγκομιδής και πιεστηρίου.
θ) Η τεχνική που χρησιμοποιεί το πιεστήριο
ι) Η συσκευασία .
κ) Η αποθήκευση.
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου