ελιά & λάδι: Χρήσιμες οδηγίες για τον καταναλωτή

Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

Χρήσιμες οδηγίες για τον καταναλωτή



 Χρήσιμες οδηγίες για τον καταναλωτή



1.    Επιλέξτε μικρές συσκευασίες τυποποιημένου ελαιολάδου.
2    H διατηρισιμότητα του προϊόντος είναι 12- 18 μήνες  από την ημερομηνία τυποποίησης 
3.    H τάπα του δοχείου πρέπει να είναι σφραγισμένη  
4.    Οι κοινοτικοί κανονισμοί επιτρέπουν  φιάλες από υλικό ΡΕΤ-πλαστικό κατάλληλο για τρόφιμα, το γυαλί και τα λευκοσίδερα δοχεία χωρητικότητας έως 5 λίτρων.
5.    Όχι χύμα ελαιόλαδο δεν επιτρέπει από το νόμο.
6.   Συνθήκες φύλαξης  στο ράφι να είναι οι κατάλληλες: όχι  φως και  υψηλές θερμοκρασίες.
7.   Διατηρείστε το ελαιόλαδο  σε σκοτεινό  και δροσερό χώρο .
8.   Χρησιμοποιείστε  μικρές συσκευασίες,  να κλείνετε καλά τη φιάλη μετά τη χρήση.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου