Χρήσιμες οδηγίες για τον καταναλωτή
1. Επιλέξτε μικρές συσκευασίες τυποποιημένου ελαιολάδου.
2 H διατηρισιμότητα του προϊόντος είναι 12- 18 μήνες από την ημερομηνία τυποποίησης
3. H τάπα του δοχείου πρέπει να είναι σφραγισμένη
4. Οι κοινοτικοί κανονισμοί επιτρέπουν φιάλες από υλικό ΡΕΤ-πλαστικό κατάλληλο για τρόφιμα, το γυαλί και τα λευκοσίδερα δοχεία χωρητικότητας έως 5 λίτρων.
5. Όχι χύμα ελαιόλαδο δεν επιτρέπει από το νόμο.
6. Συνθήκες φύλαξης στο ράφι να είναι οι κατάλληλες: όχι φως και υψηλές θερμοκρασίες.
7. Διατηρείστε το ελαιόλαδο σε σκοτεινό και δροσερό χώρο .
8. Χρησιμοποιείστε μικρές συσκευασίες, να κλείνετε καλά τη φιάλη μετά τη χρήση.
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου