ελιά & λάδι: Ελαιόλαδο με μάραθο

Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

Ελαιόλαδο με μάραθο




Ελαιόλαδο με μάραθο. 
Σε ένα μπουκάλι βάζομε δυο σκελίδες σκόρδου (προαιρετικά), δυο-τρία γαρίφαλα και τρία-τέσσερα κλωναράκια μάραθο, πλυμένο και στεγνωμένο. Ανάλογα με την εποχή μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και μαραθόσπορο (αρκεί ένα κουταλάκι του γλυκού). Προσθέτουμε ένα λίτρο ελαιόλαδο και το αφήνουμε δυο βδομάδες για να αρωματιστεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου