ελιά & λάδι: Ελαιόλαδο με ρίγαvη

Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

Ελαιόλαδο με ρίγαvη



Ελαιόλαδο με
Προτιμότερο είναι να χρησιμοποιήσουμε φρέσκια ρίγανη για πιο έντονο άρωμα. Παρασκευάζεται αν προσθέσουμε 2-3 κλαδάκια ρίγανη σε δύο φλιτζάνες ελαιόλαδο και φυσικά μπορεί να αρτύσει οτιδήποτε, από σαλάτες μέχρι κρέατα και ψάρια. Είναι όμοιο με το ελαιόλαδο το αρωματισμένο με βασιλικό, ενώ μπορεί να συμπληρωθεί με ελαιόλαδο αρωματισμένο με λεμόνι.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου